Kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking

Voor iedereen die muziek wil maken

Van blokfluit tot drumstel, van trompet tot basgitaar of djembé kun je terecht in de muziekstudio in Bussum. Met heel veel instrumenten tot je beschikking kun je lekker uitproberen en les krijgen in een heleboel instrumenten!

Wil je leren zingen?

Dat kan ook! De microfoons staan al klaar! En als je je eigen lied wil maken kan dat ook. Er zijn al heel wat mooie en stoere liedjes ontstaan in de muziekstudio aan de Bijlstraat 83.
Of wil je in een band met anderen leren samen spelen?! Misschien kom je wel in aanmerking om mee te doen bij de band!  Er komt binnenkort ook dagbesteding in de muziekstudio. Is dat wat voor jou misschien?  Neem vrijblijvend contact op met Diederick voor meer info.

Voor wie dan?

Kinderen en volwassenen met autisme, down-syndrome, verstandelijke of lichamelijke beperking, met of zonder rolstoel, kinderen met ADHD of ADD of gewoon drukken kinderen, met niet aangeboren hersenletsel, met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Waarom muziek bij Diederick

Diederick is goed in te staat om aan te voelen wat een leerling nodig heeft. Hoe hij het beste kan leren maar ook wat goed voor hem is om muzikaal tot uitdrukking te brengen. Een mooi lied maken, of even lekker down to earth drummen op het drumstel of djembé, tot rust komen op een snaarinstrument of stoer gitaar spelen op de basgitaar. In de veilige omgeving van de prettige muziekstudio en door een natuurlijk vertrouwen wat Diederick je geeft in zijn nabijheid. Je bent immers precies goed zoals je bent!